Despre noi

HED Wise

Înființată în 2019, HED Wise a fost introdusă în industria IT cu scopul unic de a crea experiențe de înaltă clasă pentru proprietarii de afaceri actuali și viitori și consumatorii acestora.

Experiența noastră în domeniul dezvoltării soluțiilor IT variază de la site-uri web cu o pagină mică până la mari site-uri de comerț electronic – și tot ce este între ele, sau chiar portaluri (aplicații web).

Tot ce facem este perfect până la cele mai fine detalii. Niciun element din orice proiect nu este lăsat netratat. Niciun proiect nu este finalizat până noi și clientul nostru nostru suntem mulțumiți de întreagul rezultat.

Valorile noastre

01

Profesionalism

De la contactul inițial la produs, ne asigurăm că serviciile noastre sunt finalizate la cel mai înalt nivel posibil, într-un interval de timp eficient. Clienții primesc în mod regulat actualizări de progres și sunt mereu ținuți în buclă pe toată durata proiectului.

02

Calitate

Ne asigurăm că toate caracteristicile cheie necesare într-un proiect sunt furnizate la cel mai înalt standard. Acest lucru garantează un proiect pe care vă puteți baza pe termen lung. De asemenea, oferim clienților noștri consultanță pentru menținere a calității în viitor.

03

Colaborare

Considerăm că comunicarea continuă în timpul dezvoltării proiectului este cea mai bună cale de a avea rezultate de succes. După finalizarea proiectului, ne propunem să vă oferim în permanență sprijin permanent în orice moment. 

jesus-kiteque-wn-KYaHwcis-unsplash
Fondator

Ciprian Herman

De la înființarea HED Wise am avut întotdeauna un mare interes pentru IT. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.